O NAMA

Clean Way je razvio vlastitu tehnologiju za održavanje fasada zgrada.

Vodu proizvodimo na licu mjesta kombinacijom najmodernijih tehnoloških postupaka, kojima se postiže najviša kvaliteta dobivene vode. Proces proizvodnje vode našom tehnologijom je plod dugogodišnjeg istraživanja naših stručnjaka. Polazna sirovina za proizvodnju vode koju koristimo, je pitka voda, a ne nusproizvod iz raznih kemijskih procesa ili uređaja za hlađenje. Demineralizirana voda iz naše proizvodnje ne sadrži otopljene minerale, kao ni otopljene teške metale te anione hidrogenkarbonata, klorida, sulfata i nitrata, što rezultira stupnjem tvrdoće 0 (nula). Ujedno, dobivena voda ne sadrži ni otopljene organske tvari, ni mikroorganizme. Prirodnim procesom sušenja opranih površina ne stvara se elektricitet koji privlači čestice prašine.

Pomoću teleskopskih karbonskih štapova i iz podiznih košara koristeći se osmoziranom vodom, brzo i besprijekorno odstranjujemo sve nečistoće na fasadnim površinama pri čemu ne ostaju tragovi pranja. Naša firma ne radi na principu alpinizma kojom je vrlo teško oprati neravne površine kao i vanjske žaluzine, brisoleje zbog male količine vode koju penjači mogu ponijeti sa sobom. Drugim riječima, neka pročelja nije moguće oprati metodama koje koriste konkurentske tvrtke. U slučaju potrebe za čišćenje izvanredno neodržavane fasade koristimo svoj brand sredstva za higijenu FlexPower.

Zadovoljni klijent je najbolja preporuka.

Mi smo primjer tvrtke koja se u svakom pogledu drži zadanih pravaca: otpad se razvrstava i zbrinjava, koristimo se samo demineraliziranom vodom, a u svom radu primjenjujemo procese i tehnologiju koji ne zagađuju okoliš.

Naša misija je izazvati “wow effect” kod svakog klijenta. Svoj poslovni uspjeh želimo podijeliti kako sa svojim klijentima tako i zaposlenicima. Unutar nekoliko godina, koliko Clean Way posluje, našu kvalitetu prepoznali su mnogi klijenti što je vidljivo iz naše referentne liste.

DOGOVORITE TERMIN

Stojimo na raspolaganju za sva pitanja.